zangcoaching

Zangcoaching

De stem is een zeer schitterend instrument. De stem kan gebuikt worden om emoties op te roepen, om uitdrukking te geven aan gevoelens maar ook om te zingen, daarbij is het belangrijk om de juiste stemtechniek te gebruiken, zingen moet goed aanvoelen en ontspannen gaan maar wel met de juiste Zangcoaching.

Met trainen leer de juiste stemtechniek aan

Singaweek en Singaday , beide Zangstages zijn gespecialiseerd in Zangcoaching. De zangcoach , Ann Komac bekend van Helmut Lotti , Gunther Neefs maar ook als zangcoach bij “Zo is er maar één” op vrt heeft meer dan 20 jaar ervaring met zangcoaching. Ze gebruikt alle soorten technieken om als zangcoach aan de slag te gaan.
  • Ademhalings oefeningen
  • Stemtechnieken en bereik
  • Stemplaatsing
  • Stemsoorten
  • Stemhygiëne
  • ...
Tijdens Singaweek, de week zangstage wordt er intensief aan zangcoaching gedaan. Zangcoaching kan ook individueel , daarvoor kan u best contact opnemen met de VZW singaweek

Contacteer ons

Laat u coachen door een professioneel team. eer beter zingen in één week tijd! Voor meer informatie over onze zangcoaching en cursussen bel naar Ann op: 0497 420 264, via mail op: info@singaweek.be of ga onmiddellijk naar onze inschrijvingspagina.

Enkele sfeerbeelden van onze zangstages

zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching zangcoaching